مواد لازم برای تهیه جواهرپلو با مرغ زعفرانی

برنج ۴ پیمانه
فیله مرغ ۵۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد متوسط
زرشک ۴ قاشق غذاخوری
کشمش ۴ قاشق غذاخوری
هویج ۲ عدد
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
زعفران دم شده نصف لیوان
آبلیموی تازه ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر در صورت تمایل به اندازه دلخواه
روغن و کره به میزان لازم
نمک و فلفل به میزان لازم
دانه انار ، خلال بادام ، خلال پسته ، خلال پوست پرتقال شیرین شده ، برگ گل محمد

 

مرحله اول

مرغ را به قطعات متوسط خرد کرده یا بصورت نواری برش بزنید و بعد از شستن با حوله کاغذی خشک کنید و درون کاسه مناسبی بریزید و روی آن کمی نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده ، آبلیمو ، سه قاشق غذاخوری زعفران دم شده و کمی پودر سیر اضافه کنید .ترکیب به دست آمده را هم بزنید تا همه جای مرغ با مواد آغشته شود و سپس سطح آن را با سلفون بپوشانید  اجازه بدهید تا چند ساعت در این حالت باقی بماند و تمامی طعم ها و مزه ها جذب مرغ شود .

مرحله دوم

برنج را بشویید و با اضافه کردن کمی آب و نمک بگذارید تا خیس بخورد .

مرحله سوم

برنج را به هر روشی که مایل هستید بپزید و اجازه دهید تا بر روی حرارت ملایم کاملا دم بکشد .

مرحله چهارم

پیاز را به شکل خلال های نازک برش بزنید، مقدار مناسبی روغن درون ماهیتابه ریخته و بعد از داغ شدن پیاز را اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدهید تا طلایی شود.

مرحله پنجم

مقداری کره را روی حرارت ملایم ذوب کرده و فیله های مرغ را درون روغن ریخته و اجازه میدهیم کاملا پخته و دوطرفش سرخ بشود.

مرحله ششم

هویج را بصورت رشته های نازک برش داده و با مقداری کره تفت میدهیم تا نرم بشود و گلاب را اضافه میکنیم تا به خورد هویج برود.

مرحله هفتم

خلال بادام ، خلال پسته ، خلال پوست پرتقال شیرین شده، کشمش و زرشک را هر کدام جدا و به ترتیب با استفاده از کره تفت بدهید.

مرحله هشتم

در ظرف پذیرایی  ابتدا برنج کشیده و سپس روی آن را با مرغ و سایر مواد به سلیقه خودتان تزئین کنید.

نوش جان

نکات و هشدارها

 مقداری زعفران را گوشه قابلمه روی برنج ریخته تا مقداری از برنج زعفرانی شود.

 اگر مرغ را نواری برش بزنید میتوانید آن را رول کنید و با خلال دندان فیکس کنید و سپس دو طرف آن را سرخ کنید.

برچسب ها

تمامی حقوق مطالب برای کمپنا محفوظ است و هرگونه کپی برداری بدون ذکر منبع ممنوع می باشد.